1.299,95 kr.

Elegant vægur med messing Hands, til den design elskeren.

Et elegant vægur er en stilfuld dekoration i sig selv, men naturligvis også et funktionelt vægur. Vi har altså pakket funktionaliteten ind i et enkelt, lækkert og elegant design. Det flotte Hands er leveret af Westminster, Europas førende producent af moderne vægure. Westminster er kendt for klassikere såvel som nyskabende designs udført af nogle af Europas bedste designere.

Montering

Det elegante vægur er nemt at montere - det leveres inkl. skabelon, således at du blot skal hænge skabelonen op på væggen, montere klæb på bagsiden at uret, placere delene i de tomme felter tilsvarende figuren/prikken. Til sidst kan du fjerne skabelonen fra væggen og dit Elegante vægur hænger nu korrekt placeret på væggen.

Kvalitetsbevidst interiør

Søger du et stort vægur i træ, er vores ur i Valnød eller Lys eg din løsning.

Tidens tendens er en enkelt indretning, hvor dekoration gerne må have en funktion. Men et stort vægur som dette, får du både dekoration, varme og funktion for pengene.

Sammensætningen af vores kvalitetsmaterialer og uret i et guld/messing look, giver det fuldendte design et stilrent udtryk, samtidig med at det tilfører en varme og dynamik i indretningen. Et smukt match til det eksklusive Danmarkskort. samt de elegante knager i flere forskellige og unikke design.

Med dette design har vi netop prøvet at imødekomme efterspørgslen på convenience; enkelt, nemt og bekvemt, samt personliggørelse.

Væguret er, med sine gennemgående organiske former, enkel og yndefuld og passer derfor perfekt ind i enhver moderne og skandinavisk indretning. Derudover er denne enkelhed også med til at gøre monteringen en smal sag. Tillige er væguret et design, der giver dig lov til at udfordre din egen kreativitet. Sammensæt på den måde væguret som på billedet, eller eksperimenter selv med at sætte eller reducere prikkerne. Skab på den måde en unik, funktionel og personlig dekoration, som ikke kan købes alle steder.

Ved køb af et stort vægur som dette, får du et dansk design, som er produceret på egen fabrik og som lægger vægt på KUN at sælge den bedste kvalitet. Vi hjælper med dig med en unik dekoration, så du kan skabe en tidløs indretning.

Personlighed kan skabe unikke rum.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken.
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Ophængning
Der medfølger skrue og rawplugs + 3M VHB Dobbeltklæb til ophængning. En temperatur-, vejrbestandig og stærk klæb.
Anvendelse
minifabrikken kan ikke stilles til ansvar for klæbeevne, nedfaldne produkter eller skader på tapet o.lign.
Urviseren må ikke drejes mod venstre, men skal altid drejes mod højre når tiden skal indstilles.
Nedtagning
Vi anbefaler at man varmer klæbet op med en varmeblæser, og derefter fjerner det forsigtigt.
Størrelse
720x5x720mm

Inspiration til en elegant indretning

Andre kiggede også på