Inspiration til indretning af dit køkken, Familiens samlingssted

Et køkken skal være funktionelt, men det skal også være et rart sted at være. Køkkenet er i dag familiens samlingssted, det sted hvor vi mødes efter en travl dag men også det sted hvor vi byder vores gæster indenfor. Det skal derfor også være indbydende, hyggeligt og personligt, ved at fortælle en historie om hvem vi er som familie og individer
af Winnie Løkkegaard Kristensen
Gå på opdagelse til

køkkenkunst

Ønsker du at forny dit køkken, er minifabrikkens køkken og kaffebar dekoration med Den originale kaffekop, den fine kokkehue eller vores tekster og citater din løsning. Se også vores lækre udvalg af delikatesser og tilbehør.

Caféstemning i dit køkken

Skab caféstemning i din personlige kaffebar eller køkken, ved at dekorere med træ og grønne planter, og forny sortimentet af delikatesser, f.eks. kaffesirup eller salt / peber, og lad dem stå fremme på en bakke. Det er både dekorativt og indbyder til mere forkælelse i hverdagen.

Gå på opdagelse i minifabrikkens kreative univers, og find inspiration til den indretning der passer i dit køkken.

Delikatesser og Interiør til dit køkken

Kaffe & The hjørnet

inspiration

Vi har forsøgt at samle inspiration til din indretning af dit kaffehjørne, og samtidig gøre det nemmere ved at sammensætte forskellige kombinationsmuligheder.

Vi elsker design med funktion

Skab liv i køkkenet med de unikke vægure og knager, designet af minifabrikken, og få både vægdekoration og praktik i en løsning.

Find knagen forklædt som Den originale kaffekop, som kokkehue, Monstera blad og mange flere. Skab en rød tråd i indretningen, og kombinér vægdekorationer, bogstaver og tekster med knagen, og skab din personlige indretning.

Design med funktion

Kreative og elegante opbevaringsløsninger

Et univers af tidløst design.

Ved minifabrikken har vi et bredt udvalg af dekorationer til din køkkenvæg, uanset om du drømmer om din personlige kaffebar eller er familiens chefkok. Husk det kun er din fantasi der sætter grænser, og du kan med fordel gå på opdagelse i vores kreative univers, og finde inspiration til indretning og styling af dit køkken.

Kh. Winnie

. . . . . . . . . .

Jeg håber denne Story gav dig inspiration og viden til at foretage det rigtige køb til din bolig.