Returbetingelser

Her på siden finder du alle relevante oplysninger ifht. returnering af dit køb.
af Winnie Løkkegaard Kristensen

Returnering

Hos minifabrikken har du i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager varen, hvis du mod forventning har fortrudt dit køb.

Julegaver
Varer købt efter 15. Oktober 2021 kan byttes frem til 5. januar 2022.

Nedenstående krav skal være opfyldt ved returnering

 1. FØR DU RETURNERER DEN VAREN.
  Kontakt os på mail kundeservice@minifabrikken.dk
 2. Mrk. Din mail med teksten ”RETUR + ORDRENUMMER"
 3. Vedlæg din faktura i returforsendelsen, notér evt. en beskrivelse vedr. returnering.
 4. Varen skal sendes i forsvarlig emballage, dvs. originalemballage samt yderemballage herunder Bobleplast, papkasse el.lign. Endvidere skal produktet ligge stabilt i emballagen, dvs. du skal pakke det forsvarligt indeni kassen også.
  Det er kundens ansvar at pakken er emballeret ordentligt for at undgå evt. skader.
 5. Der ikke må påklæbes adresselabel eller pakketape på selve varen eller dens originale emballage.
  Husk at få en kvittering for afsendelse. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi har modtaget den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning omkring fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Køb returlabel her.

Bemærk, du skal vælge "Pakkeshop" når du kommer til kassen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign. og pakken skal sendes med omdeling af GLS.

Når vi har modtaget varen, og godkendt returneringen, vil du indenfor otte dage modtage pengene retur via det betalingskort som er brugt til købet. Kunden afholder selv fragtomkostninger, hvorfor omkostninger til disse vil blive fratrukket beløbet før returnering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Herunder f.eks. navne og tekster, bryllups og fødselshjerter mv.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. Herunder designprocesser.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Tilbagebetaling vil altid ske via den betalingsløsning der er brugt ved købet, dvs. købers kreditkort eller mobilepay.

Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur og godkendt at den er i samme stand som den blev sendt til at starte med