Knage - Dinosaurer

149 kr.
Bring fortidens farer til børneværelset med den kæmpe Brontosaurus, den velkendte T-Rex eller den truende Triceratops. En smuk dekoration med en praktisk funktion i træ, til de eventyrlystne og historisk interesserede børns værelse. Det er tidløst, eksklusivt og levende at se på, og bringer hygge til indretningen.

Dinosaurer - knager dit barn vil elske!

Er dit barn begejstret for de farefulde dyr, og med du er mere til de enkle detaljer i indretningen, så hjælper vi dig på vej. Med vægdekorationer og knager fra minifabrikken opfylder vi både børn og forældres behov.

Dinosaur dekorationer

Dinosaurerne herskede på Jorden for 66 millioner år, og er i dag et gennemgående tema på mange børneværelser eller til fester og børnefødselsdage.

Bring fortidens farer til børneværelset med de flotte dinoer i træ eller sort akryl. Smukke dekorationer til de eventyrlystne og historisk interesserede børns værelse vil altid være en god gaveidé.

Det er ikke til at vide præcis hvor mange dinosaurarter der har eksisteret på Jorden, men i minifabrikkens univers hersker Brontosaurus, også kendt som langhals, Triceratops og ikke mindst T-rex som er vores mest sælgende Dinosaur vægdekoration.

Figurerne fås som store dekorationer, som sæt á 3 stk., som smukke ophæng og som knager.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Mål
Brontosaurus: H: 13,5 x 25,5 cm
T-Rex: H: 11 x 15 cm
Triceratops: 7,2 x 16 cm
Ophængning
Klæbegummi og rawplugs medfølger
Anvendelse
Dinosaurerne er en dekoration og må ikke anvendes som legetøj.
Størrelse
Brontosaurus: 135x5x255mm
T-rex: 110x5x150mm
T-rex: 110x150x150mm
Triceratops: 72x5x160mm
Knage - Dinosaurer - Lys eg og Sort - Brontosaurus

Skab den røde tråd i indretningen

Andre kiggede også på