Knage - Den Originale kaffekop

149 kr.
Vi elsker design med funktion! Skab liv i køkkenet med de unikke knager designet af minifabrikken, og få både vægdekoration og opbevaring i en løsning.

Knage som vægdekoration

Den originale kaffekop er vores mest ikoniske og bedst sælgende design, og er solgt i tusindvis af eksemplarer.

Find knagen forklædt som Den originale kaffekop, som kokkehue, Monstera blad og mange flere. Skab en rød tråd i indretningen, og kombinér vægdekorationer, bogstaver og tekster med knagen, og skab din personlige indretning. Find inspiration i minifabrikken universet og skab din personlige stil, hvad end du er til den varme Valnød, Nordisk Lys eg eller Sort silkemat akryl, så har vi løsningen.

Det skal være nemt at holde rent og opryddet, og det skal være praktisk indrettet ifht. de mange praktiske gøremål vi dagligt har. Samtidig ønsker vi, at det har en lang levetid, da det er en stor investering af skifte sit køkken ud.

Slip af med de tomme vægge.

Med vægdekorationer fra minifabrikken kan du med små midler skabe hygge og personlighed i dit køkken, uden at reducere pladsen.

Det er nemt at lave om og flytte rundt på vægdekorationerne, og skal væggen males i en ny farve kan de nemt pilles ned og bruges igen og igen. Når det bliver tid til et stilskift, med små midler kan køkkenet ændres eller suppleres.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Mål
H: 11,8 x 9 cm.
Ophængning
Klæbegummi og rawplugs medfølger
Anvendelse
Kaffekoppen er en dekoration og må ikke anvendes som legetøj.
Størrelse
118x5x90mm
Knage - Den Originale kaffekop - Lys eg og Sort

Skab den røde tråd i indretningen

Andre kiggede også på

249 kr.
3 materialer