Materialer

minifabrikkens mission er, at skabe smukt interiør til kvalitetsbevidste forbrugere, ved på egen fabrik, at skabe tidløst og kvalitetsbevidst interiør, med omtanke for prisen. Vi mener at smukt design og høj kvalitet skal være forbeholdt alle.
af Winnie Løkkegaard Kristensen

En drøm om original og tidløst design

Minifabrikken blev grundlagt i 2016, med en drøm om at skabe original interiør der holder i mange år.

At prioritere kvalitet frem for kvantitet, og træffe valg der holder i mange år, er i sig selv en bæredygtig beslutning. Derfor finder du i minifabrikkens sortiment, kun tidløse materialer og designs, som du kan forene med tidens trends.

Danmarkskort lys eg på hvid akryl tavle 3 Kaffe og thehjørnet curly valnød Elegant vægur valnød 4 Kokkehue knage sort messing 1 Garder figur varianter lys eg Billede 17 01 2021 10 56 10 Fugle vægdekoration lys eg

2021 - et ny kapitel

I dag er virksomheden vokset til et anerkendt brand, med en mission om at skabe smukt interiør, via tidløse og originale produkter til kvalitetsbevidste forbrugere, som ikke går på kompromis med stil eller håndværk.

Derfor var tiden også inde til en ny epoke i minifabrikkens historie, og passionen for naturen er derfor i fokus ved med omtanke miljøet at benytte FSC-certificerede finér plader og primært vælge 100% genanvendt akryl.

Designed by love, made with care.
Finer hjerte-ophæng-minifabrikken skov bæredygtig-Finer-fsc-minifabrikken minifabrikken-egen-produktion-laserskærer træplader-finér skov minifabrikken-egen-produktion-laserskærer

FSC-certificerede finérplader

Vi bruger anerkendte leverandører og håndplukker alle materialer, således at vi altid kan garantere en høj kvalitet, og et ensartet udtryk i alle designs.

Vores finérplader er FSC certificerede, og er sammensat af træ fra bæredygtigt skovbrug, hvor der ikke fældes mere træ end det naturen selv kan nå at reproducere.
Foruden det, så bliver der værnet om dyre- og planteliv i skoven, samt at løn- og arbejdsforholdene er godkendte for medarbejderne.

Finér er træ der er skåret i 1 mm tynde lag træ og får derfor den naturlige skønhed fra træet.
skov
"Når du som forbruger eller virksomhed vælger FSC, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Dette gælder, når du køber eller producerer produkter af FSC-certificeret træ - lige fra havemøbler og gulve til papir og emballager." - https://dk.fsc.org/dk-dk

Amerikansk Valnød og lys eg finér

Finér er et naturmateriale, og der kan derfor være knaster og områder med lysere eller mørkere træ. Det er derfor ikke muligt at garantere at materialet har det præcise udtryk som billedmaterialet viser.

Pladens sammensætning og tykkelse:
5 mm : 2 x 1 mm finér limet på en 3 mm MDF kerne.

Vi har nøje udvalgt den Amerikanske finér ud fra sin naturlige varme, men stadig enkle udtryk og minimale antal af knaster. En del af træets naturlige skønhed er, at udtrykket på hver produkt vil variere, og ingen vil derfor have et produkt 100% magen til dit.

Ved modtagelse, vil finéren have en kølig nuance, men efter anvendelse af produktet, vil lyset medvirke til at træet får en varm nuance.

skov DSC 4644 Verdenskort sort 1
Når du køber vores produkter i sort og transparent akryl, er du med til at passe på miljøet.

Når affald blir til en kvalitets råvare

Som noget helt unikt, er det ved ved minifabrikken lykkes at skaffe både den transparente og sorte akryl i 100% regenereret akryl. Det er vi stolte af!
Fra April 2021 vil vi derfor overgå til primært at benytte materialer med omtanke for miljøet. Vi er allerede godt på vej, men det er en løbende proces.

Pladens tykkelse og sammensætning:
5 mm.

Akrylen er lavet af PMMA affald, overskudsmaterialer fra produktion og fra udtjente eller forældede akryl produkter.

Gennem en speciel proces forarbejdes dette affald til granulat og returneres til producenten, som fremstiller en helt ny råvare til fremstilling af nye plader. Denne proces er unik og den kan foretages igen og igen – den svækkelse af det færdige produkt. Det giver affald en helt ny betydning og et helt nyt liv. Affald bliver til en værdifuld råvare, som minifabrikken kan bruge til at producere smukke produkter ud af.

100% regeneret akryl har mere end en fordel, herunder bla.

  1. - Reducerer forbruget af råvarer
  2. - Genbruger udtjente produkter og overskud fra produktionen
  3. - Skaber en stor respekt for naturens begrænsede ressourcer
  4. - Reducerer mængden af affald som sendes til deponering eller forbrænding. m.fl.
Elegant vægur sort 4 Danmarkskort sort 1

Silkemat akryl, som et blødt silkebånd.

Vores silkematte akryl er nøje udvalgt pga. sit eksklusive og unikke udtryk, og med sin smukke silkematte overflade, minder det mest af alt om et blødt silkebånd. Den bløde overflade får produktet til at se mere eksklusivt ud, og sørger samtidig for at det giver et mindre ”hårdt” udseende.

minifabrikken-bæredygtig-personlig-hilsen minifabrikken-egen-produktion-laserskærer-kaffekop minifabrikken-bæredygtig-træspåner-emballage bæredygtig-postkort-personlig-hilsen minifabrikken-bæredygtig-webshop-emballage minifabrikken-bæredygtig-fsc-genbrug-emballage

Pakker med omtanke

Vi pakker din ordre med omtanke – både for din og miljøets skyld.

Vi tager os god tid når vi pakker din ordre, vi vedlægger en lille ting og en personlig hilsen skrevet på genanvendt papir og kærer om dig som kunde.

Vi bruger træuld som pakkefyld, udviklet af træspåner fra spildtræ, og I det omfang det er muligt, pakker vi altid din ordre med omtanke for miljøet og i genbrugs emballage.

Miljømæssig, social og økonomisk

Ansvarlighed

minifabrikken er ikke FSC-certificeret, men vores leverandører er godkendte, og vi er stolte af at udvise ansvarlighed, og tilbyde FSC-certificerede og 100% regenerede materialer.