Inspiration
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Danmark

Ved minifabrikken er vi stolte af vores land Danmark og det er med stolthed vi selv producerer alle vores designs i vores hjemby Ribe. Derfor hylder vi designs der rummer “Danskhed”. Med små detaljer skaber vi en rød tråd gennem vores designs, således at man kan gå på opdagelse i vores designs og finde detaljer der smelter det sammen til serier. Vi har et bredt sortiment af tidløst og kvalitetsbevidst interiør, gå på opdagelse i vores kreative univers, og slip fantasien løs, så er du godt på vej mod en personlig og unik indretning.

Ansvarlig indretning, for miljøet og vores børns skyld!

Vi bruger anerkendte leverandører og håndplukker alle materialer, således at vi altid kan garantere en høj kvalitet, og et ensartet udtryk i alle designs.

Vores finérplader er FSC certificerede, og er sammensat af træ fra bæredygtigt skovbrug, hvor der ikke fældes mere træ end det naturen selv kan nå at reproducere. Foruden det, så bliver der værnet om dyre- og planteliv i skoven, samt at løn- og arbejdsforholdene er i orden for de mennesker, der arbejder der.