Handelsbetingelser

Ved handel på minifabrikken.dk accepterer du automatisk vores handelsbetingelser, og vi anbefaler derfor at du læser vores betingelser igennem, før du godkender en handel.
af Winnie Løkkegaard Kristensen

Handelsebetingelser ved minifabrikken.dk

GENERELLE BETINGELSER

Minifabrikken.nu, CVR nr.: 39163799

Industrivej 2, 6760 Ribe
Telefon: 41 83 25 43
E-mail: kundeservice@minifabrikken.dkPRISER & BETALING

Købsbeløbet reserveres på din konto ved købet, men bliver først trukket på din konto, når ordren afsendes fysisk fra vores lager i Ribe og overgår til fragtleverandøren, dog senest 14 dage efter bestillingsdatoen.
I tilfælde af at produktet ikke er afsendt inden for 14 dage, vil en opdatering blive sendt til køber.

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Endvidere er alle priser angivet uden fragt og håndteringsgebyr, denne tillægges når du går til betaling.

Alle forsendelser sendes med GLS som forsikret pakke. minifabrikken kan ikke drages til ansvar for forsinkelser eller fejl sket af GLS.

Hos minifabrikken.nu kan du betale med kreditkort, bla. Via/Dankort, Visa, Mastercard og American Exspress.
Vi bruger Nets som betalingssystem, hvilke overholder branchens strengeste sikkerhedskrav. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at ændre i det, af kunden, godkendte beløb. Vi kan reducere antallet af varer, men ikke øge det.

Hos minifabrikken tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.FRAGT & LEVERINGSTID

Leveringstid

Ved minifabrikken bestræber vi os på at afsende din ordre indenfor 1-4 hverdage. Hvis varen er i restordre vil det fremgå på webshoppen. Der tages endvidere forbehold for lagestatus, men hvis der mod forventning er længere leveringstid, vil køber blive kontaktet via mail.

Personlige designs, herunder produkter med navn, bogstaver udover standardmål mv., forventes afsendt indenfor 1- 10 hverdage. Ved specialbestillinger oplyses leveringstid.

Ved udsalg samt ved ferier må der beregnes længere leveringstid.

- GLS som fragtleverandør

Alle forsendelser sendes med GLS som forsikret pakke. minifabrikken kan ikke drages til ansvar for forsinkelser eller fejl sket af GLS.

Fragtpriser

DANMARK:

- Levering til GLS pakke shop: kr. 29,- / Fri fragt v. køb over kr. 499,-
- Levering til privat- og erhvervsadresse: kr. 89 ,-

Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 pakke shops. Du vælger selv hvilken pakke shop der passer dig bedst. Når pakken er på vej til den pakke shop som du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en sms om at din pakke er på vej. Medbring pakkens ID samt billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS pakkeshops hos udvalgte tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark.

Track and Trace

Når din pakke er afsendt fra minifabrikken, sender vi dig et Track and Trace nummer så du kan følge din pakke under dens rejse.


REKLAMATIONSRET

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere samme dag eller dagen efter du modtager varen, ellers fortaber vi vores klagemulighed overfor GLS.

Undtagelser

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage som er opstået pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid, endvidere dækker den ej heller produkter der er defekt pga. nedfald fra væggen.

På produkterne kan der forekomme uundgåelige røgskygger eller lette brændemærker fra skæringen. Disse er oftest tydeligst på bagsiden, og er ikke omfattet af reklamationsretten. Er du I tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

Køber hæfter for at navne og ord er stavet korrekt på varer der skal personliggøres. Minifabrikken kan ikke drages til ansvar for sådanne eventuelle stavefejl.

minifabrikken hæfter ikke for knækkede ophæng på kuplen, såfremt skaden er opstået under eller efter ophængning, pga. overspænding. Endvidere er uundgåelige detaljer som "knast" og streg på Koziol kuppel og kugledisplay ikke omfattet af reklamationsretten.

Nedenstående krav skal være opfyldt ved reklamation:

 1. FØR DU RETURNERER DEN DEFEKTE VARER.
  Kontakt os på mail kundeservice@minifabrikken.dk
 2. Mrk. Din mail med teksten ”REKLAMATION + ORDRENUMMER"
 3. Tag 2- 3 detaljerede billeder af den defekte emballage, inkl. Fragtlabel (krav fra GLS rettet mod minifabrikken)
 4. Tag 2-3 billeder af det defekte produkt
 5. En kort beskrivelse af fejlen/manglen.

Herefter vil du høre fra os, hvordan din reklamation forsat håndteres, og om du skal sendes varen retur. Opfyldes ovenstående ikke, frafalder retten til at reklamere.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger for at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde omkostningerne ved at sende varen retur.

Såfremt minifabrikken ønsker ordren returneret, skal følgende overholdes

 1. Vedlæg din faktura i pakken, notér kort en beskrivelse vedr. reklamationen.
 2. Varen skal sendes i forsvarlig emballage, dvs. originalemballage samt yderemballage herunder Bobleplast, papkasse el.lign. Endvidere skal produktet ligge stabilt i emballagen. Kupler skal pakkes forsvarligt i original emballage, også indeni kassen.
  Det er kundens ansvar at pakken er emballeret ordentligt for at undgå evt. skader.
 3. Der ikke må påklæbes adresselabel eller pakketape på selve varen eller dens originale emballage.
  Husk at få en kvittering for afsendelse. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi har modtaget den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning omkring fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Køb returlabel her.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign. og pakken skal sendes med omdeling.RETURNERING

Hos minifabrikken har du i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager varen, hvis du mod forventning har fortrudt dit køb.

Julegaver
Varer købt efter 15. Oktober 2021 kan byttes frem til 5. januar 2022.

Nedenstående krav skal være opfyldt ved returnering

 1. FØR DU RETURNERER VAREN.
  Kontakt os på mail kundeservice@minifabrikken.dk
 2. Mrk. Din mail med teksten ”RETUR + ORDRENUMMER"
 3. Vedlæg din faktura i returforsendelsen, notér evt. en beskrivelse vedr. returnering.
 4. Varen skal sendes i forsvarlig emballage, dvs. originalemballage samt yderemballage herunder Bobleplast, papkasse el.lign. Endvidere skal produktet ligge stabilt i emballagen, dvs. du skal pakke det forsvarligt indeni kassen også.
  Det er kundens ansvar at pakken er emballeret ordentligt for at undgå evt. skader.
 5. Der ikke må påklæbes adresselabel eller pakketape på selve varen eller dens originale emballage.
  Husk at få en kvittering for afsendelse. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi har modtaget den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning omkring fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Køb returlabel her.

Bemærk, du skal vælge "Pakkeshop" når du skal vælge forsendelse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign. og pakken skal sendes med omdeling af GLS.

Når vi har modtaget varen, og godkendt returneringen, vil du indenfor otte dage modtage pengene retur via det betalingskort som er brugt til købet. Kunden afholder selv fragtomkostninger, hvorfor omkostninger til disse vil blive fratrukket beløbet før returnering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Herunder f.eks. navne og tekster, bryllups og fødselshjerter mv.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. Herunder designprocesser.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Tilbagebetaling vil altid ske via den betalingsløsning der er brugt ved købet, dvs. købers kreditkort eller mobilepay.

Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur og godkendt at den er i samme stand som den blev sendt til at starte medFORBEHOLD & ANSVARFRASKRIVELSE

minifabrikkens produkter udviklet til dekoration og er ikke børnelegetøj. De skal derfor anbringes udenfor børns rækkevidde. Minifabrikkens træprodukter lavet i træfinér, de er kun beregnet til indendørs brug og tåler ikke fugt.

Minifabrikken kan IKKE stilles til ansvar for klæbeevnen af de gratis vedlagte materialer som klæb, tape mv., da ingen flader er ens. Det er derfor kundens ansvar at teste om det hæfter. Vi anbefaler at alt medsendt klæbemasse bruges til ophængning.
Der stilles IKKE garanti for nedfaldne produkter, samt evt. skader på tapet mv.

minifabrikken tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt, maskinnedbrud og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

minifabrikken forhandler kun i Danmark, hvorfor Dansk ret regulerer salget af vores produkter. Ved eventuelle tvister skal sagen afgøres ved danske domstole.


REKLAMATION

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/...
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@minifabrikken.dk