Brands
Filtrer 554D0B8E-E40D-40D2-A892-B2E9B6EBECEB
Sorter efter

by-MUUH

by-MUUH er en dansk design virksomhed, der fremstiller miniature accessories til dit design ikon, i 100% italiensk kernelæder - alle produkter er bæredygtige.

Kvalitet & Bæredygtighed

by-MUUH® har et stort fokus på bæredygtighed. Derfor er alt emballage lavet af naturligt og genanvendeligt karton. Den brune og miljøvenlige karton er gået hen og blevet et kendetegn for vores produkter. Ligeledes er produkterne kun lavet af naturlige materialer for at opretholde autenticiteten og det bæredygtige fokus. De indkøber nøje udvalgt og 100% ægte skind og skaber helt unikke designs. Ved by-MUUH® prøver de i det omfang det er muligt, at passe på vores jord og natur ved at genanvende og bruge naturlige materialer.

Bag by-MUUH®

Pia Lundgaard Askjær er designer. Hun har en passion for naturen og det kreative. Hun arbejder i stærke naturmaterialer, hvilket betyder, at by-MUUH ® produkter har en lang levetid. Det enkle design har et tidløst udtryk.

Når hun designer, fordyberhun sig i det danske design og den nordiske stil. Hendes mål er altid, at by-MUUH ® designs skal have en enkelt funktion og skabe hygge.

Naturen inspirerer hende, og vi skal passe på den. Derfor bruger hun genbrugsmaterialer til emballagen.
Hun samler alt; ugeblade, aviser, papir og pap sammen til spejderne. Hvorefter det bliver genbrugt på Skjern papirfabrik og ender som slut emballage til by-MUUH produkterne. I sin enkelthed er emballagen flot, stilfuld og bæredygtig.