Køretøj - Lastbil

199 kr.
Allerede i en tidlig alder interesserer børn sig for maskiner og køretøjer, og med denne lastbil dekoration får du en hel unik løsning som både børne og voksne vil elske.

Lastbilen er en sej dekoration til børneværelset

Lastbilen der er skabt med en filosofi om at børneværelset skal være en inspirerende og samtidig tryg base for vores kære små.

Forældre bruger mange timer på at samle inspiration til indretning baby og børneværelse, og der laves ønskesedler til barnedåb med tanke på at det skal være tidløst og holde i mange år, og vores dekorationer er et oplagt ønske til en unik gave, som både børn og voksne elsker. Kombiner med f.eks. bulldozer og traktor, og indret med en hel maskinpark.

Lastbil dekoration til væggen er perfekt til børneværelset, f.eks. sammen med barnets navn som kan skrives med de matchende bogstaver, eller vores smukke curly skrift.

Alle forældre ønsker det bedste for deres dyrebareste. Børn er meget sanselige og har derfor brug for rolige og lyse farver. Pastelfarver og jordfarver og ikke mindst trædekorationer er perfekt til de helt små, så de bedre kan rummelige alle de indtryk de hele tiden får.

Vores dekorationer indbyder til kreativitet og leg, men uden at overstimulere, og på den måde forsat gøre plads til at det farvestrålende legetøj som også hører børneværelset til. Står du overfor et indretningsprojekt til dit yndlings menneske, så lad dig inspirere af vores tidløse og bæredygtige designs.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Mål
Højde: 21
Bredde: 45 cm
Ophængning
Der medfølger dobbeltklæb til ophængning
Anvendelse
Bulldozeren er en dekoration og ikke børnelegetøj.
Størrelse
Large: 210x5x450mm
Small: 140x5x265mm
Valnød
5 mm. Amerikansk valnød
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Lys eg
5 mm. Amerikansk lys eg
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Sort
5 mm. Sort silkemat akryl
Læs mere under siden materialer
Anvendelse
Akryl er vejrbestandigt, og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Skab den røde tråd i indretningen

Andre kiggede også på

Pil
49 kr.
4 materialer