Bondegårdsdyr - Gris

79 kr.
Frisk luft og mudder på støvlerne, man kan næsten fornemme stemningen på landet med bondegårds dekorationerne. Skab landidyl på børneværelset, eller forkæl landmanden til fødselsdag eller jul.

Skab landidyl med bondegårdens dyr

Køb de søde Bondegårdsdyr til væggen, og brug dem på børneværelset. Indret i børnenes ånd med Hest, Ko og gris – de små elsker bondegårdens dyr, og i en tidlig alder skaber de genkendelighed.

Vores dekorationer og figurer kan med sit enkle design passe ind i hele boligen, og både børn og voksne holder af dem. Med træets naturlige skønhed eller den smukke silekatte akryl, hjælper vi dig til at skabe en personlig i din bolig. Gå på opdagelse i i vores dekorationer til livet på landet, og du finder køer, heste og grise, fugle, traktorer og meget mere - både figurer og knager.

Forældre bruger mange timer på at samle inspiration til indretning baby og børneværelse, og der laves ønskesedler til barnedåb med tanke på at det skal være tidløst og holde i mange år, og vores dekorationer er et oplagt ønske til en unik gave, som både børn og voksne elsker.

Alle forældre ønsker det bedste for deres dyrebareste. Børn er meget sanselige og har derfor brug for rolige og lyse farver. Pastelfarver og jordfarver og ikke mindst trædekorationer er perfekt til de helt små, så de bedre kan rummelige alle de indtryk de hele tiden får.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Ophængning
Der medfølger klæbegummi
Anvendelse
Bondegårdsdyr er ikke legetøj, det bør anbringes ud for børns rækkevidde.
Størrelse
Small: 80x5x105mm
Valnød
5 mm. Amerikansk valnød
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Lys eg
5 mm. Amerikansk lys eg
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Sort
5 mm. Sort silkemat akryl
Læs mere under siden materialer
Anvendelse
Akryl er vejrbestandigt, og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Skab den røde tråd i indretningen

Andre kiggede også på

249 kr.
3 materialer