Dekoration
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Landkort

Året 2020 lærte os at sætte pris på små og store oplevelser. Udenlandsrejser var ikke længere en mulighed, og rejsefeberen blev derfor stødt stigende. Men det fik og også til at udforske vores smukke lille land, Danmark, og gav en fornyet passion for det enkle liv med nærhed og fantasifulde oplevelser. Slow living fik en helt ny betydning.

What a wonderful world

Ved minifabrikken har vi en uformel tilgang til kvalitetsbevidst interiør, og vi mener dybt i hjertet at design og god kvalitet skal være forbeholdt alle. Vi har egen produktion fra fabrikken i Ribe, og udover et fokus på høj kvalitet, er vi også bevidste om at føre en ansvarlig forretning, for det mener vi at både vi og vores miljø fortjener.

På den måde starter du din rejse hjemme i stuen med god samvittighed. Hvad mere kan man ønske sig?

Med Verdenskortet kan du planlægge og markere dine fremtidige rejser med de små stjerner. Du kan markere hvor rejsen går hen og hvilke destinationer du allerede har oplevet, og på den måde indbyde til hyggelige samtaler og nærvær, ved at samles om glæden ved at rejse. På Danmarkskortet kan du markere de destinationer I har besøgt eller der hvor savnede familie og venner bor, og på den måde skabe overblik og inddrage læring om Geografi til indretningen.

Vores elegante Danmarks- og verdenskort er for mange symbol på frihed og rejseglæde, og med små stjerner, tekster og citater, kan man personliggøre symbolikken for den store vægdekoration.

Ansvarlig indretning, for miljøet og vores børne skyld!

Vi bruger anerkendte leverandører og håndplukker alle materialer, således at vi altid kan garantere en høj kvalitet, og et ensartet udtryk i alle designs.

Vores finérplader er FSC certificerede, og er sammensat af træ fra bæredygtigt skovbrug, hvor der ikke fældes mere træ end det naturen selv kan nå at reproducere. Foruden det, så bliver der værnet om dyre- og planteliv i skoven, samt at løn- og arbejdsforholdene er i orden for de mennesker, der arbejder der.