Dekoration
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Kaffebar & Thehjørne

Ønsker du at opgradere eller forny dit køkken, din kaffebar eller thehjørnet, er minifabrikkens vægdekoration med Den originale kaffekop eller det hjertevarme thekrus din løsning. Kombiner med bogstaverne og skriv en kreativ tekst eller dit yndlings citat, eller brug vores smukke curly tekster som kan kombineres på tværs og derved skabe et personligt udtryk.

Kaffebar eller Thehjørne?

Ved minifabrikken har vi et bredt udvalg af dekorationer til din køkkenvæg, uanset om du drømmer om din personlige kaffebar eller er familiens barista. Husk det kun er din fantasi der sætter grænser, og du kan med fordel gå på opdagelse i vores kreative univers, og finde inspiration til indretning og styling af dit køkken.

Historien bag den hotte tendens

Den originale kaffekop blev oprindeligt designet til at skabe hygge i Winnies køkken, efter indkøb af ny Nespresso kaffemaskine i 2016. Et behov der blev startskuddet til hjertebarnet minifabrikken og en livslang kærlighed til indretning og boligstyling begyndte sin sløjfe.

Find inspiration

Vi har forsøgt at samle inspiration til din indretning af dit kaffehjørne, og samtidig gøre det nemmere ved at sammensætte forskellige kombinationsmuligheder. På den måde kan man til og fravælge Kaffekop eller Thekrus, kuppel til kapsler, pil som vejviser, kaffetavle med opskrifter på kaffe osv., alt efter hvor meget plads der er i køkkenet, hvad behovet og interessen er.

Derudover kan man med fordel bruge vores løse bogstaver, vores curly skrift eller vores kreative skrift, til at skrive sin egen personlige tekst og slippe fantasien fri.