Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Stue

Livet går stærkt, og det forventes i mange tilfælde at vi er effektive og organiserede. Derfor har vi brug for et sted, som for mange vil være boligens stue, hvor vi kan finde ro og harmoni, for ikke at ende ud et følelsesmæssigt kaos. Her skal der være indbydende, hyggeligt og personligt, og gerne fortælle en historie om hvem vi er som familie og mennesker.

Stuen, et sted for ro og velvære

Stuen skal være indbydende, hyggelig og personlig, og gerne fortælle en historie om hvem vi er som familie og mennesker, og stedet hvor vi kan finde ro og harmoni,

Disse tanker er en del af minifabrikkens DNA, for det er nemlig sådan vores founder og designer, Winnie, har det. Hun finder ro og samler energi hjemme, hvor hun reflekterer og får idéer til nye designs.

Med kærligheden til design og indretning, en fascination af naturens ro, skønhed og enkelhed, i en smuk symbiose, står hun bag alle minifabrikken designs, hvor hun kombinerer hygge med enkelhed, gennem enkle designs i elegante og naturlige materialer.

Designed by love, made with care.

Minifabrikken blev grundlagt i 2016, med en drøm om at skabe original og bæredygtigt interiør der holder i mange år. I dag er virksomheden vokset til et anerkendt brand, med en mission om at skabe smukt interiør, via tidløse og bæredygtige produkter til kvalitetsbevidste forbrugere, som ikke går på kompromis med stil eller håndværk.