Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Soveværelse

Vi tilbringer ca. 1/3 del af vores liv i soveværelset, så lad os hjælpe dig med at gøre det til et harmonisk og energiskabende rum.

Skab et harmonisk og energiskabende rum i dit soveærelse.

Vi har alle brug for steder, hvor vi kan finde ro og harmoni, for ikke at ende ud et følelsesmæssigt kaos i en travl hverdag. Soveværelset er det oplagte sted at søge hen, og derfor ligeldes vigtigt at gøre indbydende, hyggeligt og personligt. Du skal finde sjælefred og føle tryghed når du skal ind i søvnen, og de ydre rammer er derfor vigtige.

Disse tanker er en del af minifabrikken DNA, for det er nemlig sådan vores founder og designer, Winnie, har det. Hun finder ro og samler energi hjemme, hvor hun reflekterer og får idéer til nye designs.

Med kærligheden til design og indretning, en fascination af naturens ro, skønhed og enkelhed, i en smuk symbiose, står hun bag alle minifabrikken designs, hvor hun kombinerer hygge med enkelhed, gennem enkle designs i elegante og naturlige materialer.

Designed by love, made with care.

Minifabrikken blev grundlagt i 2016, med en drøm om at skabe original og bæredygtigt interiør der holder i mange år. I dag er virksomheden vokset til et anerkendt brand, med en mission om at skabe smukt interiør, via tidløse og bæredygtige produkter til kvalitetsbevidste forbrugere, som ikke går på kompromis med stil eller håndværk.