Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Børneværelse

Forældre bruger mange timer på at samle inspiration til indretning baby- og børneværelse, for vi alle ønsker det bedste for deres dyrebarest. Børn er meget sanselige og har derfor brug for rolige og lyse farver. Pastelfarver, jordfarver og træ, er perfekt til de helt små, så de bedre kan rummelige alle de indtryk de hele tiden får.

Skab en fantasifuld og rolig base på børneværelse

Vores dekorationer indbyder til kreativitet og leg, men uden at overstimulere, og på den måde forsat gøre plads til at det farvestrålende legetøj som også hører børneværelset til. Står du overfor et indretningsprojekt til dit yndlingsmenneske, så lad dig inspirere af vores tidløse og bæredygtige designs.

Trænger børneværelset til en makeover, eller har du svært ved at finde plads til opbevaring af alt legetøjet? Så gå på opdagelse i minifabrikkens kreative univers, her finder du både pæne og praktiske opbevaringsløsninger, unikke designs, eventyrlige dekorationer som féer, enhjørning og havfrue, landbrugsmaskiner, biler og lastbiler, bondegårdyr samt farefulde dekorationer som Dinoaur og meget mere.

Slip fantasien løs, kombinér på tværs af sortiment og materialer og skab en rolig og harmonisk indretning som stadig vil bringe glæde ved dit barn.