149,98 kr. 299,95 kr.
Tilbud

Dekorer herreværelset med den flotte Rugbrød dekoration

Rugbrødet der er skabt med en filosofi om at børneværelset skal være en inspirerende og samtidig tryg base for vores kære små. Bildekorationen i træ til væggen er perfekt til børneværelset, f.eks. sammen med barnets navn som kan skrives med de matchende bogstaver, eller som en del af et tema med hele maskinparken. Kan med fordel kombineres med det flotte Rugbrød eller Boble dekorationer.

Forældre bruger mange timer på at samle inspiration til indretning baby og børneværelse, og der laves ønskesedler til barnedåb med tanke på at det skal være tidløst og holde i mange år, og vores dekorationer er et oplagt ønske til en unik gave, som både børn og voksne elsker.

Alle forældre ønsker det bedste for deres dyrebareste. Børn er meget sanselige og har derfor brug for rolige og lyse farver. Pastelfarver og jordfarver og ikke mindst trædekorationer er perfekt til de helt små, så de bedre kan rummelige alle de indtryk de hele tiden får.

Vores dekorationer indbyder til kreativitet og leg, men uden at overstimulere, og på den måde forsat gøre plads til at det farvestrålende legetøj som også hører børneværelset til. Står du overfor et indretningsprojekt til dit yndlings menneske, så lad dig inspirere af vores tidløse og bæredygtige designs.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Ophængning
Der medfølger dobbeltklæb til ophængning
Anvendelse
Bulldozeren er en dekoration og ikke børnelegetøj.
Størrelse
135x5x300mm
Valnød
5 mm. Amerikansk valnød
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Lys eg
5 mm. Amerikansk lys eg
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.

Inspiration til at skabe den røde tråd i indretningen

Andre kiggede også på